Wie zijn wij​

Wij zijn een jong team van samenwerkende IT professionals wij willen graag ondernemers en bloggers om hun website online te brengen zodat zij kunnen groeien in het gene waar zij goed in zijn.

Onze visie?

Wij zijn een klein team van ontwikkelaars.  Wij zijn begonnen met dit bedrijf omdat we het beu waren dat bedrijven zo verwarrend moeten doen over bepaalde kosten. Ook vonden wij dat het informeren van de klant over de mogelijkheden in de ICT wel iets beter kon. Daarbij vonden we dat de tijdens een project te veel van de te bouwen functionaliteit vooraf bepaald moet worden in de factuur terwijl in de meeste IT projecten toch maar al te vaak de behoefte bestaat om tijdens het project functionaliteiten te schrappen of toe te voegen.

Onze aanpak​

Wij als organisatie streven er dus na om de klant continue in betrokkenheid te houden bij het project. Ook moeten aanvullende eisen aan het product toegevoegd kunnen worden of een eerder aangegeven eis welke nog niet gebouwd is geschrapt kunnen worden. Omdat in deze manier van agile werken een van te voren te bepalen definitieve factuur niet mogelijk is wordt elke gewenste functionaliteit qua kosten ingeschat door een van onze medewerkers. Hierna kunt u beslissen of u hiermee akkoord gaat of niet. Zodat u altijd in control bent over de kosten die gemaakt worden.

Meer weten?

Met de door ons gehanteerde hierboven beschreven aanpak hopen wijde wereld van de IT toegankelijker te maken voor startende organisaties en individuen. Graag leggen we u meer uit over welke mogelijkheden de IT u kan bieden en gaan daar graag met u over in gesprek. Hiervoor kunt u vrijblijvend op de contactpagina ons contact formulier invullen en dan bellen of mailen wij u zo snel mogelijk terug.

Tot slot wil ik u bedanken voor het benaderen van onze website. We kijken er naar uit om u of een van de mensen in uw netwerk van dienst te zijn.